Monday, December 29, 2008

BERITA EKSKLUSIF

(Percintaan Agnes Monica - Jason Mraz)

Petang tadi Agnes telefon aku... (Jangan tak percaya agnes monica call aku... hehehe)... Aku macam tak percaya pulak dia call aku... Tapi memang dia call aku kerana katanya dah lama aku tak call dia... Dalam sembang2, dia beritahu aku yang dia sedang bahagia menjalinkan hubungan cinta dengan seorang lagi penyanyi terkenal, Jason Mraz... Sedang sangat bahagia... Dan agnes berharap agar perhubungan mereka berakhir di jinjang pelamin...

So, ini berita eksklusif... Korang takkan dapat berita ni kat mana stesen tv, majalah atau akhbar...Termasuklah di Melodi.... Hanya di blog aku... sangat eksklusif.... So, mahu lagi berita-berita eksklusif? Hanya lawati Analogi Jiwa Kacau (azmir2k.blogspot.com) untuk berita-berita terkini, hot, lagi eksklusif... Hanya di Analogi Jiwa Kacau, blog pilihan anda.... hahahaha =p




p/s; meskipun terpaksa berdepan dengan seseorang yang bisa mengingatkan aku pada kemarahan lalu, aku akan tetap tersenyum... Biar orang kata aku lelaki dayus pada kaum berlainan jantina... Aku tak peduli... Kerana, bagi aku, itulah satu-satunya cara menunjukkan aku sangat menghormati perasaannya, dengan harapan dia akan menghormati perasaan aku kembali... =)

3 comments:

Zura Firdaus B. Japri said...

mari mari... sesiapa yang kacau jiwanya, diharap singgah di blog jiwa kacau. sekacau jiwa penulisnya... Mir, aku takde kdt nk bls sms ngko mir. duit takde. hrp phm. apa pun kirim slm aku kat agnes monika. ckp kat die, pegi mampos sama kau...ok? assalammualaikum?

MeGa said...

agnes monica pakai line pe?
maxis, celcom, digi atau u-mobile?

semut kecil said...

Digi 014... hehehehe... =)