Thursday, December 18, 2008

SEMESTER PALING BANGANG - THE RETURN

Kan hari pertama semester ni dulu aku dah tulis blog yang semester ni semester paling bangang... So, memang betul dan tak syak lagi semester ni memang semester paling bangang!!!!

Result dah keluar tadi... Aku dapat 3.24.... Result paling teruk dan paling rendah pernah aku dapat sepanjang hampir dah lima tahun kat UiTM ni... Nasib baik takde subjek yang gagal...

So, dapat tak aku menafikan ini semester paling bangang....

Memang bangang... Sial!!!



p/s; dah beberapa hari di JB... aku asyik dgn saluran tv Singapore & Indonesia... (banyak juga drama agnes monica belakon... hehehe) berkurung menulis skrip... minggu depan mungkin baru boleh ke Singapore...

p/s; kesian kat sha, setiap hari dia kena sedut gas dua kali untuk membantu pernafasan dia... =(

12 comments:

isma.zrya said...

mir..

kau tau kenapa aku bukak blog
sebab ianya salah satu asignment aku
kalu tak tak der kerja nya aku bukak blog..yahoo messenger pun aku

mir nampak gaya kau kene belanja aku makan secret recipe la..aku,mak,abah,mazli...hehehe

dsebabkan kau dapat 3.24 aku belanja kau hakim jer la..kau sorang jer..tak der org lain...

isma.zrya said...

nak sambung tadi tertinggal..

yahoo messenger pun aku tak tau guna
apa ntah lagi friendster dan myspace.

semut kecil said...

isma.zrya;
mak datokkk..... ramainya aku kena blanje.... kena tunggu aku kaya la... hehehe =)

Prince Nepths said...

sabar azmeer....
sabar....
beli ole2 singapore yah...
sedeh jepun...ckup makan je...

iskandarzulkarnain said...

mir..untuk pengetahuan kau..aku bukan lagi student seperti kau..haha..

semut kecil said...

prince nepth;
mana bleh sabar... hahaha... ko mesti AD kan? =)

Vitamin said...

azmir, ko kena tabah sebagaimana aku tabah. hahaha. tgk aku relex je. aku jgka, aku ada fail, tp alhamdulilah, semua lulus walaupun tak cemerlang. hrm.. syukur la, nak..

Prince Nepths said...

xde maknanya aku AD...
jepun dpt c+!

BiArkan Aku Ke LaUt said...

kita senasib siot....aku rasa macam dapat tinggi...bile check dpt 3.19 je....puki sgt

julie said...

huhu ok la tu azmir still 3 point something...aku lag ar sedey tetiba disebabkan method aku c maka pointer aku menjadi jatuh kepada 2.97 jerk walaupun DOP aku A tp langsung x membantu...wawawa sedey nyer. the moral of story jangan la sakit hati kat lecture tgk teruk giler result...

attn to iskandarzulkarnain....
pergh belagak siot dh grad..neway tahniah tomok....

p/s: mir sha tu siapa?.......

zurazarith said...

Syukur la Mir kau mampu belajar. Berapa pun pointer ngko, janji ngko tau apa tugas dan tanggungjawab ngko. Belajar pandai2 tapi bangang tak guna jugak. bukan aku ckp ngko bangang, aku yg tak penah dapat pointer tinggi mcm ngko pun abes gak belajar... wah ha ha ha!

semut kecil said...

vitamin;
kurniakan aku hati setabah Zulaikha... =)

prince nepth;
oic... takpe2...

biarkan aku ke laut;
hahahahaha... senasib rupanya..

julie;
ok la tu.... nak buat mcm mana.. benda dah lepas.. terima je la...
Sha tu anak sedara aku aka buah ati aku...

zurazarith;
tapi ko dah abis belajar... betapa aku cemburu... =(