Monday, December 22, 2008

DARI SINGAPURA

Sekejap lagi, aku sekali lagi aku masuk ke bilik gelap itu... Aku tak tahu dia nak ajar aku tentang apa kali ini... Hanya kosongkan fikiran, dan biarkan dia tentukan....


p/s; sedang menunggu tayangan Mualaf di Handy Road.. lagi 15min... =)

9 comments:

iskandarzulkarnain said...

butohla..pg tgk muallaf x ajak aku...ok fine azmir..

BiArkan Aku Ke LaUt said...

apa ni azmir, ngok mualaf dulu x ajak aku pun....smpai ati ko...dah ar g bercuti x ajak aku...xpe coz aku pun nk g cuti....hahaha.gud luck bro

wizard said...

muallaf.. tidakkkkkkkkk....

cici said...

eh org dh tgk muallaf dh lama dh..dpt rare copy lg..huahauhaua...

semut kecil said...

iskandarzulkarnain;
butohla u too... hahaha... dah kau busy je, mcm mana nak ajak... lgpun, nak tunggu kau buat pasport, taktau la bila kan.. hehehe

biarkan aku ke laut;
hahaha... mana ada bercuti pun... pg smbil buat keje... =) (memeerhati manusia dna budayanya itu juga dianggap sbg kerja oleh aku... =))

wizard;
kenapa?

cici;
wah, belagak nampak... hehehe... fah la tak bg aku pinjam copy tu... hahaha

cici said...

ko tak mintak...len kali mintak..en.norman mintak,aku bg..tp kene ada balasan..aku bg en.norman sbb dia membalas dia bg aku pinjam quickie express awal tahun ari tu..huhuhu..

julie said...

huhu azmir bila lg nk sumbit comment ko pasal citer tu....
kalu komen ko best maka aku akan tgk la citer tu.....huhu...
cici....xbgtau pun ada citer tu....

zurazarith said...

aku tengah tunggu kerja gamen....

butoh gak untuk azmir...

wahahahahaha

semut kecil said...

cici;
aku taktau ko ada, mcm mana nak mintak...

julie;
aku tak bg review kot... aku bukannya reviewer filem... =p

zurazarith;
akhirnya ko memilih utk menjadi sebahagian daripada ahli kakitangan kerajaan dulu kau kutuk dan keji...
butoh jugak utk kau... hahahahaha