Thursday, March 5, 2009

SEMAN

Aku merayu pada Finas, sekiranya Geran Filem Kenegaraan itu telah dimulakan, salah seorang penerimanya adalah Mansor Puteh...

Tolonglah... Aku merayu... =)




p/s; Malaysia perlukan Malaysian Snow!!!

6 comments:

iskandarzulkarnain said...

aku sokong dowh..akupun salah seorang seman jugak..haha

Coffeeholic said...

pemikiran aku belum menjadi sekronik dan setegar seman!

Azwan Hashim said...

Good luck!! :)

one love said...

rasanya dah mula dah kot geran tu!
rasanya lah... have to double check on that anyway.

i came down ke screening seman di uitm puncak perdana sbb abg mamat ajak sekali tengok this film. tp saya terlewat. and i dragged hasnul and abg nasir sekali. but they did watched the movie masa dulu2.

so, i've no idea. abg mamat ada told me few things about seman but i guess it is a fine one, yes semut?

semut kecil said...

iskandarzulkarnain;
aku pun nak seman jadi juga... seman tak perlu rebel bersuara... tapi rebel dalam bertindak...

coffeeholic;
maknanya kamu belum depress dengan keadaan....

azwan hashim;
tak paham da... apa yg goodluck?

one love;
yup, have seen u there... sgt benar... seman sangat kita perlukan, sebagaimana kita perlukan juga cikcakman... bagi gua, kita perlukan keduanya...

Coffeeholic said...

tunggu lagi sedikit waktu