Wednesday, March 11, 2009

RIRI RIZA



Datang... Jangan tak datang...
Tarikh : 14 & 15 Mac 2009 (Sabtu & Ahad)
Lokasi : Pawagam Mini P. Ramlee, Finas
Masa : 10 pagi - 6.30 petang

5 comments:

Pyanhabib said...

terima kasih. akan cuba pergi.
(28 mac ini *KSJ di tayang di colesium, pukul 12 tengah hari. jemputlah)

*kembara...seniman jalanan

maPieCeoFarT said...

abang azmir... baru prasan, mmg xde link gua kat teratak ni, bro... hahaihh...

+ abang pun boleh... ngeee... =) +

~0^_^0~

Pyanhabib said...

alamak, lupa pegi itu riri riza.

renung dan tenung said...

aku respect ko, sahabatku sebab berjaya menyatukan dua saudara (m'sia dan i'nesia)dalam satu pertemuan singkat. tahniah juga kepada line up team kau yg brtolong tolongan, maaf sebab aku tak dapat byk membantu. jika ada ancaman dari invois yg baru kau sain dari finas, aku sedia jadi tembok penghalangnya.hahaha papepun syabas azmir, tak ramai insan yg berjiwa besar dan gagah tindakan macam kau. bkn puji tapi realiti.hehehe.

semut kecil said...

mapieceofart;
akan aku bubuh dengan segera....

pyanhabib;
moga ada rezeki di masa depan... =)

renung tenung;
aku dah lenguh bersimpuh, aku mahu merempuh!!!