Tuesday, March 10, 2009

BERITA TERKINI

Petang tadi, sementara tunggu meeting di bilik mesyuarat lembaga pengarah uitm di cancelori (kena beri penekanan ni, baru berlagak sikit.. haha), aku dan beberapa yang lain lepak kat lobi canselori...

Apa lagi, aku pun layan la cerita Jelita kat tv kat lobi tu... (bukan layan cerita sebenarnya, layan tengok Agnes.. hahaha)... Tiba-tiba Penolong Naib Canselor Komunikasi Korporat, Prof Dr Redzuan lalu kat situ.. Tiba-tiba je dia cakap kat kitorang "cantik Agnes Monica kan.."

Hahahaha...

Fuh, PNC pun minat Agnes... hahahaha... Gempak penangan si Agnes ni... Ada ke patut Saiellin kata muka Agnes hancur!!! rasa nak angkat campak je dia tergolek dari bukit canselori tu sampai ke post guard uitm tu... hahahaha

Berkenaan dengan Agnes juga, beberapa hari lalu, aku mula sms dengan pihak pengurusan Agnes di Jakarta.. Ada sesuatu yang aku ingin laksanakan... Tapi masih terlalu awal nak diceritakan... Ya, masih terlalu awal... Takut tak jadi pulak nanti, bikin malu je bercerita... Aku baru je email mereka dan mintak supaya tangguh submit kertas kerja kepada bulan depan sebab bulan ni aku sibuk sangat... =(

Beralih pulak pada perkembangan industri muzik di Malaysia... Konsert Jason Mraz baru lepas minggu lepas... penuh jugak stadium... lebih kurang 9,000 org...

sejujurnya, aku nak pergi tengok... sebab aku suka jugak lagu2 dia... tapi sayang, poket tengah kering...

Setahu aku, Jason Mraz dalam siri jelajah Asia.. sebelum ke KL, dia sempat perform kat Java Jazz Festival di Jakarta, iaitu salah satu festival jazz terbesar kat Asia Tenggara... masa aku kat Jakarta dulu, diorang tengah havoc buat promosi festival tu... tapi tiket dia memang la best!!! paling murah, tiga ratus lebih... hahahah=p

Jadi, apa lagi, untuk perkembangan berita terkini, layari blog Analogi Jiwa Kacau, blog pilihan seisi keluarga... hahaha=p




p/s; aku kalu menulis, asyik nak up diri sendiri je kan... hahahaha =p mestilah... kalu aku tak up diri sendiri, siapa lagi nak up kan... nak tunggu tomok, entah bila la pulak... hahahaha =p peace tomok...=p

4 comments:

one love said...

jason mraz, lagu2 dia best!
agnes monica, lawa wo!

XoXo said...

yup2 tol 2..agnes mmg cantik bangat..
erm jap2 jd ke cita2 nak anjurkan konsert agnes?
heheh

Zura Firdaus B. Japri said...

apahal ngko nk up-upkan diri ngko? ngko bagus sgt??

semut kecil said...

one love;
bak kata upin "betul2..." =p

xoxo;
azmir penah cakap ek nak buat konsert agnes??? tak kot, tak berminat la nak buat benda glamor2.... gua ni orang kampung je.... =(

zura firdaus b japri;
memang la aku bagus!!!!!! hahahaha (aku belajar ego ni dari ridset)... hahaha