Saturday, June 20, 2009

ANAK WAYANG vs PILIH KASIH

Kalau branding, aku pilih Anak Wayang...
Kalau content, aku pilih Pilih Kasih....


Kalau disuruh pilih satu, aku tetap pilih dua-dua... Hahaha... =p

8 comments:

one love said...

okay ke?

tak pernah tonton lagi

semut kecil said...

masing2 ada kelebihan dan kekurangan... tu sebab nak combine dua2..hahaha...

tp apapun, kiblatnya tetap utk buat duit.. =p

Zura Firdaus B. Japri said...

kalau aku, aku pilih import punya. rancangan Melayu ni MENGARUT!

Imillya Irwani said...

entertainment is business bro...
everything is business nowadays
but when they have a lot of money then they might think to have something that they want to... tp tu for certain people je la kan...
yg mmg business minded tu mmg smpai ke sudah itu je la targetnye
without money u can't achieve ur target what... that's a fact...

tp aku both aku kurang suka
pilih kasih sponsor from TM bsr gile tp bile tgk x nmpk mxm dpt sponsor bsr sgt je... sedih
anak wayang, smpai skg aku still x paham lagi konsep sbnr prog ni
hehehe... sorry jarang2 tgk prog melayu sbnrnye... tgu la aku ada tv sndiri dlm bilik nt

semut kecil said...

beli je la tv.... dah kaya pun susah nak beli tv sebuah ke... hahahahah =p

Imillya Irwani said...

eh sengal... klu kaya takde la aku kat tygn unggul ni lg
da lame aku buat filem sndiri
mmg la harga tv skg ni 500 pun leh dpt
tp aku kena tgu masa la
takde la nak meletup ni nak gi beli brg2 cmtu
klu bli tv aku nak 1 set complete ngan dvd player n astro full channel
hahahaha...
aku tgu pindah umah baru nanti ler
ke ko nak bg hadiah tv utk anak aku?
hehehehe

semut kecil said...

kalu nak bg hadiah kat anak ko tu, baik aku bg brg yg dia boleh pakai...
setakat bg tv nanti, bukan dia yg guna... emak dia yg menganga ngadap tv tu tiap2 ari... apa kes... hahaha =p

Anonymous said...

saya pilih ini..

http://tehranifaisal.blogspot.com/2009/06/anak-wayang-dan-pilih-kasih.html